And again DrakanMP

Discuss Drakan: Order of the Flame with fellow players and post any technical problems here where an 'unofficial' support team will try and help you. Gameplay help questions can go here too.

Moderators: Arokhs Twin, yangez93

buckmana
Dragon
Posts: 189
Joined: Wed Apr 25, 2007 4:58 am
Location: Australia
Contact:

Postby buckmana » Sun Feb 17, 2008 10:04 pm

I'm available most of the time (well mornings to afternoon in my timezone, add 10 hours to GMT). Night sometimes.

Scheduling is often difficult, because we're in different countries.

There are three servers which I can see, although I saw four once.

I'm still trying to work out some bugs with Drakan Multiplayer I've been unable to solve (yet).

Drakon Rider
Dragon
Posts: 87
Joined: Sun Jul 29, 2001 2:35 am
Location: Russia
Contact:

Postby Drakon Rider » Sat Feb 23, 2008 10:13 am

>Everytime I try S-Pb 2 (sodium, 2 lead?), I get a message about my files not matching the ones on the server.

it is the second my DrakanMP server in saint-petersburg, russia... the first was Northern Palmira that runs about 1..2 years from summer of 2000 to some about 2001 or 2002 only... S-Pb2 is in small 2 rack units ('slim') box, old hardware like iPentium 100 but on the industrial ICP board... ISA video card with 512 kb ram, ISA net card, WinNT4Svr OS, 540 Mb HDD :) ... it runs from about 2002 till todays...
if old HDD will die sometime i will possibly replace it with 2Gb CF card with CF-2-IDE adapter...

there are some photos of that server: ftp://au:[email protected]/DrakanMP/SPB2_Svr_HW/

AXE
Dragon
Posts: 304
Joined: Wed Sep 19, 2001 9:31 am
Location: Canada
Contact:

Postby AXE » Sat Feb 23, 2008 9:25 pm

Good post that Drakon Rider, I specially like the picts of the old pc, hehe, the old P100 just keep running forever it seems, and very stable. I got my hands on one a few months back to run my game server with, maxed out all the component hardware, and it just doesnt fail.

Drakon Rider
Dragon
Posts: 87
Joined: Sun Jul 29, 2001 2:35 am
Location: Russia
Contact:

Postby Drakon Rider » Sun Mar 16, 2008 8:40 am

my isp has changed ip so S-Pb2 server has now 93.100.65.71 address

buckmana
Dragon
Posts: 189
Joined: Wed Apr 25, 2007 4:58 am
Location: Australia
Contact:

Postby buckmana » Fri Apr 11, 2008 3:52 am

I was just reviewing the schedule.

Are these games going to happen?

I'm suffering Drakan withdrawals.

<font size="5"><font color="red">I need to play multiplayer!</font id="red"></font id="size5">

TheImmortalDragon
Whelp
Posts: 27
Joined: Fri Apr 18, 2008 2:40 pm
Location: Romania

Postby TheImmortalDragon » Fri Apr 18, 2008 5:45 pm

come on guys,i'l ALWAYS be on multiplayer,enter to play whith me if you dare:))

buckmana
Dragon
Posts: 189
Joined: Wed Apr 25, 2007 4:58 am
Location: Australia
Contact:

Postby buckmana » Fri Apr 18, 2008 9:49 pm

Timezone differences.

When I'm up, everyone else is asleep.

But if you can catch me, I'll play.


Return to “Drakan (PC) Game Discussion & Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests