Page 1 of 1

Reshade for blade

Posted: Sat Sep 22, 2018 5:15 am
by sfb
Hi all,

Just a heads up that the latest reshade build at https://reshade.me is working well with blade on win10.

I've been experimenting with it and have produced some really good results.

It's fairly easy to use once you get use to the keyboard only input. Hopefully I'll release a preset soon.

cheers,
SFB

Re: Reshade for blade

Posted: Mon Nov 19, 2018 8:28 pm
by MBK_MBK
Hello SFB :)

I am donwloading Reshade to try it with my old computer.
I am not sure of how it works, so I am looking in the forum of Reshade.

Could you show some picture of how looks BoD with Reshade?

It is like "Blade of Light mod"? I would to install this video mod, but my old videocard has not pixel shadder 3... or a unknown .dll file is missing. I do not know how correct it, so I will be very happy if Reshade works well with my computer :D

Greetings and thanks.

Re: Reshade for blade

Posted: Fri Nov 23, 2018 8:07 pm
by MBK_MBK
Hello, :)

Well, I have all the things of Reshade. It works well with some old games, in which the effects can be applied. For example, I have tried it with: Quake II, Zombie Shooter; these are games that use the keyboard and the mouse.
But, With BoD, I have a problem: If I use the SO Windows 7, the Reshade program not works with BoD... But if I use the SO Windows 10, the Reshade program works with BoD but the mouse and keyboard are blocked by BoD and I can not move the mouse-keybolard to the Reshade options. I do not know why the mouse and keyboard are blocked in BoD, while in others games these work together and I can pass from the game menus to Reshade menus.

Any idea or help? I am doing something wrong?
Thanks.

Re: Reshade for blade

Posted: Thu Aug 15, 2019 11:00 am
by SrRaulCL
If you are going to use ReShade with the OpenGL video configuration you just have to do this step:

1st Install ReShade for OpenGL
2nd Go to the Blade / Bin folder
3rd Look for the ReShade.ini file and open it with the noteblog
4ยบ Copy the following line of code inside:

[OPENGL]
ReserveTextureNames=510

This prevents textures from disappearing